torstai 5. joulukuuta 2013

Temple Square

IMG_1582 IMG_1580 IMG_1573 En voi uskoa, että on jo joulukuu! Täällä on jo kunnon talvi; -15 astetta, vaikka kuinka paljon lunta ja värikkäitä jouluvaloja. Joululaulut soi myös joka paikassa; koulussa, kaupoissa, ravintoloissa, radiossa, telkkarissa... 
Täällä kirkossa järjestetään joka viikko nuorille jotain ohjelmaa, esimerkiksi illallinen. Eilen mentiin kirkon nuorten kanssa Salt Lake Cityn keskustaan Temple Squarelle, jossa on se mormoneitten pääkirkko. Kaikki käy siellä aina varsinkin talvisin monta kertaa, koska siellä on joka ikinen puu koristeltu erivärisillä jouluvaloilla. Kirkko oli ihan älyttömän kaunis ja myös tottakai kaikki ne puut ja valot. Käytiin myös lämmittelemässä ja kaakaolla lähimmässä City Creek-ostoskeskuksessa, jossa sielläkin oli ihana joulufiilis!!

Meillä oli viime viikolla thanksgivingloma ja ainakin tuli syötyä paljon! Meillä oli koko perhe täällä meidän luona ja oli kalkkunaa, perunamuussia, 5 erilaista piirakkaa... nam! Thanksgiving-yönä menin Jennan kanssa blackfriday-shoppailemaan. Silloin yöllä alkaa siis ihan hullut alennusmyynnit, ja kaikki sekoaa ja joka vuosi siellä kuoleekin ihmisiä. Me oltiin siellä yhessä ostoskeskuksessa vasta pari tuntia sen jälkeen kun kaupat aukesi, niin siellä ei ollut niin hullua kuin olin ajatellut, onneksi :D Siellä oli kyllä hyviä alennuksia ja tarttuikin muutama juttu mukaan, muun muassa korkkarit christmastansseihin, jotka onkin jo ensi viikonloppuna! Lomalla ehdin myös muun muassa käydä kaverin synttärijuhlissa, ulkona syömässä sekä viettää aikaa perheen kanssa. Alotin myös lukemaan Hunger Games-kirjoja, koska sen jälkeen kun näin sen toisen leffan, mun oli vaan pakko saada tietää mitä tapahtuu seuraavaksi! Huomenna on onneksi jo perjantai ja mennään juhlistamaan itsenäisyyspäivää täällä olevien suomalaistan vaihtareiden kanssa. Hyvää viikonloppua :)

Love, Heta

2 kommenttia:

  1. Vauvau kuinka upeen näköstä! Hyvää ja varmasti tosi erillaista joulunodotusta sulle! :)

    VastaaPoista