sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Christmas dance

IMG_1617 IMG_1633 Meillä oli eilen Christmasdance tai "winterprom" niin kuin jotkut sitä kutsuu, ja oli taas yks hauskimmista illoista! Tää tanssi oli girls choice, eli tytöt pyysi deitit ja sitten oltiin sen tytön kaveriporukan kanssa. Virallinen prom on sitten keväällä ja se on guys choice. Meidän päivätreffeillä mentiin perjantai-iltana paintball-sotimaan eli mitä maalisotimaan?:D En ollut ikinä ennen tehnyt sitä, ja aluksi se oli oikeesti tosi pelottavaa ja kun sua ammuttiin, se oikeesti sattui! Se oli kuitenkin tosi hauskaa ja oltiin monta kierrosta tytöt vs pojat, deitit vs deitit yms. En ollut ikinä voittajajoukkueessa... :D Sen jälkeen mentiin vielä illalliselle väsyneinä vartalot täynnä mustelmia ja maalia. 
IMG_1626 IMG_1620 christmasdance1
Launtai meni kukkakaupassa, kampaajalla, Kelsiellä ja muuten vaan laittautumassa ja iltaa odotellessa. Illalla oltiin aikataulusta vähän myöhässä, niin missattiin meidän illallisvaraus ja alkuilta olikin vähän kaoottinen, mutta lopulta Chacen hullun ajamisen jälkeen saatiin ruokaa ja päästiin myös itse tanssiin kahdeksan aikaan! Tanssit järjestettiin sellasessa isossa juhlasalissa ja katosta satoi tekolunta tanssejen ajan. Rakastan meidän koulun tansseja, kun siellä on kaikki sun kaverit, kaikki on iloisia, kaikki moikkalee ja halailee toisiaan ja hehkuttaa miten hyvältä näytät ja vaan tanssii yhdessä! Tanssittiin ja hypittiin ihan hulluna ja äänikin hävisi meillä monella yhdessä vaiheessa. DJ oli onneksi tosi hyvä  ja hän soitti hyvää musiikkia, esimerkiksi Pitbullia ja David Guettaa. Tanssejen jälkeen mentiin vielä jatkoille porukalla. Kotiin pääsin joskus kahden aikaan ihan rättiväsyneenä jalat mustelmilla taas jälleen; ei oo fiksua ottaa niitä korkkareita pois... 

Nyt enää yksi viikko koulua ja onkin jo joululoma!! Oon tosi innoissani, koska sain viime viikolla kuulla, että meidän yleisurheilu-kausi alkaakin jo nyt maanantaina! Can't wait! Hyvää joulunodotusta :)

Love, Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti