lauantai 31. elokuuta 2013

Drive-in movie

En ollut ikinä ennen ollut drive-in moviessa ja mun kaverit sanoi, että se on pakko kokea, niin lähettiin sitten drive-in moviehen! Eli siis tavallaan elokuvateatteri ulkona ja leffaa katsotaan auton takakontista tai katolta tai esimerkiksi sohvalta. Lähdettiin kuitenkin pian ensimmäisen elokuvan jälkeen Carolinelle, koska Carolinen isältä tuli viesti, että heidän kotiovellaan seisoo poika maissin kanssa pyytämässä häntä homecomingiin. Täällä pyydetään tansseihin hauskoilla tavoilla, esimerkiksi poika pukeutuu pandapukuun ja ilmestyy kotiovelle ruusujen kanssa, tai jättää kotiovelle kanan, jossa lukee "homecoming?". Tai esimerikiksi juuri eilen kun oltiin fudismatsissa, tuli kuulutus, jossa kysyttiin homecoming tansseihin, jotka ovat siis reilu kuukauden päästä. 
IMG_1255 IMG_1253
IMG_1256 IMG_1252 Viime päivinä oon ollut paljon uusien kavereiden kanssa ja käynyt treeneissä ja peleissä. Mulla oli toissapäivänä kolmen tunnin matsi (!) ja eilen yöllä ajettiin vuoren huipulle josta näkyi koko Salt Lake Cityn kaupunki ja sen valot! Meillä on ensi kuussa isä-tytär-tennismatsi, ja ollaan käyty hostiskän kanssa harjoittelemassa siihen mitä ollaan ehitty mun treenejen ohella. 

Mulla tulee kohta täyteen kuukausi siitä, kun lähdin Suomesta. Musta tuntuu, että oon asunut täällä koko elämäni ja Suomen elämä ja koko Suomen maa tuntuu kaukaiselta muistolta. Useasti vaihtarit sanoo, että varsinkin alku on rankkaa, mutta mulla ei ole ollut yhtään vaikeaa. En oo koko mun "matkan" aikana itkenyt kuin pari kertaa ja nekin huonot fiilikset on mennyt nopeasti ohi:) Tottakai mulla on ikävä mun kavereita ja perhettä, mutta oon tekstaillut niiden kanssa kuitenkin joka päivä.  Musta tuntuu, että oon tuntenut mun kaverit täällä Utahissa monta vuotta ja että tää perhe on mun oma. Nyt hyvää yötä <3

Love, Heta

4 kommenttia:

 1. miten oot saanu noi nopeesti kavereita ? must tuntuu et en tuu ikinä saamaa täällä ku on nii vaikeet puhuu enkkuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain tenniksen kautta nopeasti koko joukkueen kavereiksi! Kannattaa mennä mukaan harrastuksiin, sieltä saa helposti kun on ainakin yksi yhdistävä juttu :) ja sit oon vaan mennyt puhumaan kaikille, se on vaan pakko tehä niin, koska kaikilla muilla on jo kavereita ja sä oot se joka niitä tarvii, niin pitää vaan rohkeesti mennä puhumaan :)

   Poista
  2. en jotenki keksi mitää puhuttavaa.. ja ku en ymmärrä aina mitä ne puhuu nii on vaikeet

   Poista
  3. no kysy kaikkee perus, onks ne jossai koulun joukkuees tai mil luokal ne on! sit selität omist harrastuksist tai jotai ja vaa vaik selität et oot vaihtari ja sit ne varmast kysyy jotai suomest ja tällei ja sit siit lähteeki keskustelu :D ja ne kyl ymmärtää jos et osaa varmasti ku sanot et oot vaihtari :)

   Poista