torstai 15. elokuuta 2013

Play the moments

IMG_1219 Kuvat on ostoskeskuksesta tosta ihan vierestä, jossa oltiin äsken kävelemässä ja istuskelemassa Emilyn kanssa. Oli ilta, mutta silti ulkona tarkeni sortseilla ja topilla :) Tää paikka alkaa tuntua jo kodilta; tiedän mistä risteyksestä pitää kääntyä meidän tielle kun tytöt tuo mut kotiin, tiedän missä kaapissa se keltainen muki on, tiedän mikä maku pitää ottaa kun mennään hostäidin kanssa Smoochiesiin smoothielle ja koira ei enää hauku mulle. 

Käytiin hakemassa mulle jenkkiliittymä puhelimeen ennen kuin käytiin ilmottautumassa kouluun (numero siis vaihtui kaverit!). Mulla on tän vuoden aikana niin kivoja kursseja ja en jaksa odottaa, että koulut alkaa! Mulla on US history, chinese, yoga, body conditioning (painnonnosto), sports psychology (psyykkinen valmennus), mathematics, english, debate, sports marketing, food and nutrition ja french.  Hostäiti vähän nauroi mun kiina- ja joogakursseja, mutta musta ne kuullosti hauskoilta :D

IMG_1220
Pääsin tennisvarsityjoukkueeseen!! Meillä on joka viikonpäivä treenit ja sitten viikonloppuisin turnauksia ja pelejä :) Sen jälkeen, kun valmentaja oli rankan matsin jälkeen kertonut ketkä pääsee joukkueeseen, ajeltiin tyttöjen kanssa kotiin. Ajettiin ikkunat auki ja silti oli ihanan kuuma, The Lumineersin Hey Ho soi täysillä ja me kaikki laulettiin mukana. Mua rupes hymyilyttää ja tuli sellanen "rakastanelämää"-fiilis :) Ikävääkään ei ehdi onneksi miettiä, kun on kokoajan niin paljon tekemistä!

Love, Heta

2 kommenttia:

  1. Millasta toi painonnosto siis on? Onks se ihan normi salia vai mitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oikee tiiä, koulu sano, et se on niiku painonnosto/punttisali, mut sen näkee sit:)

      Poista