tiistai 27. elokuuta 2013

First days of school

double11. Auringonottoa 2. ulkona syömässä Nenan kanssadouble21. Brittany football-pelissä 2. kauden ensimmäinen fudispelidouble31. Lähdin lenkille, kun oli vähän pilvisempi ja ei niin kuuma päivä ja oli kiva nähdä enemmän tätä naapurustoa!

Nyt on kaksi ensimmäistä päivää high schoolissa ohi. Mun kurssit ja opettajat on tosi kivoja, varsinkin Bodyconditioning ja Sports Psychology vaikuttaa tosi kivoilta! Kaikki vaihtarit aina sanoo, että ne saa hirveästi huomiota koulussa. Joo, mulle tultiin puhumaan tunnin jälkeen aika monesti ja kyseltiin oonko siis vaihtari ja millaista on ollut ja kaikki oli kyllä tosi kiinnostuneita. Meidän koulu on kuitenkin niin iso, ettei todellakaan kaikki edes tiedä, että meidän koulussa ylipäätään on vaihtareita. 

Koulu alkaa 7.30 (...) ja loppuu 2.20 ja sen jälkeen mulla on aina tennistreenit 3-5. Tuntien välissä on 5min aikaa seuraavan tunnin alkuun ja koska meidän koulu on ainakin mun mielestä tosi iso ja sokkeloinen, oon aina ihan hukassa haha. Oon joutunut joka tunnin jälkeen pyytämään jotain näyttämään missä mun seuraava tunti on, mutta yleensä joku on tarjoutunutkin auttamaan; onneksi kaikki on niin mukavia :) 

Meidän koulussa on "senior bench" eli sellanen pääaulassa/ruokalassa oleva iso alue/penkki ja siinä saa olla vaan me seniorit. Esimerkiksi Mäkelänrinteen lukiossa olevat tietää, että mä en vaan voi mennä istumaan sinne poikien lätkäpöytään, niin samanlailla juniorit tai sophomoret vaan ei tule tolle alueelle :D 

Oon NIIN onnellinen, että oon tennisjoukkueessa ja tunnen tennistytöt, koska niiden kautta oon päässyt tutustumaan moniin ihmisiin ja päässyt mukaan niiden porukoihin. Jos en tuntisi niitä, olisin varmaan istunut yksin ruokailun haha. Ruokailussa yleensä ainakin juniorit ja seniorit lähtee johonkin ulos syömään, koska meillä on kuitenkin tunnin ruokailu ja siinä ehtii autolla hyvin. Pikaruokalat koulun lähellä esim. Subway, Wendy's, KFC ja Taco Bell onkin ruokailun aikaan täynnä meidän koululaisia. 

Ainakin nyt pari ensimmäistä päivää joku kaveri on tullut hakemaan mut kouluun (kun vaihtarit ei saa itse ajaa autoa...) ja huomenna ainakin Emily sanoi hakevansa mut. Koulu on tosi tosi kivaa ainakin toistaiseksi, kun ei ole vielä läksyä ja stressiä :D Kysykää vaan, jos on jotain kysyttävää :) Nyt lähden syömään ja ostamaan koulujuttuja parin frendit-jakson jälkeen!

Love, Heta

4 kommenttia:

 1. vähä mäki haluun vaihtariks!<3 Tai usaan muuten vaa:)) ps. oot kaunis!

  whosaysxd.blogspot.com --> kato jos kiinnostaa:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no ehtii myöhemminki:) kiitos paljon!

   Poista
  2. mitä tarkotat tolla ''ehtii myöhemminkin:)''?

   Poista
  3. mennä vaihtoon, esimerkiks yliopisto tai opiskelee jotain ulkomaille tai työskentelee ulkomaille tms :D

   Poista