keskiviikko 7. elokuuta 2013

1 day

Ribbet collage3 Ribbet collage4 Ribbet collagetwo Ribbet collage7Ribbet collage5 Ribbet collage8 Ribbet collage6
Ribbet collageuus1 Ribbet collagetämäonse Ribbet collageuus2 Nyt alkaa olla kesäloma Suomessa ohi! Laitoin tähän kuvia kesältä mitä löysin mun kännykästä:) Mun kesä on ollut ihan huippu: oon treenannut, ollut paljon mökillä, juhlinut, ollut töissä, käynyt rovaniemellä ja ympäri suomea kisoissa ja kavereiden luona, mökkeillyt lisää, nähnyt kavereita, ottanut aurinkoa ja vaan nauttinut kesästä! Onneksi mun kesäloma jatkuu jenkeissä vielä melkein kolme viikkoa, ettei ihan vielä tarvitse mennä kouluun ;)

Huomenna mä lähden ja en vaan voi kunnolla ymmärtää, etten oikeasti tuu palaamaan melkein vuoteen! Viime päivinä oon miettinyt tätä kaikkea ja oon saanut ihania läksiäislahjoja. Oon nähnyt mahdollisimman paljon kavereita ja hyvästellyt kaikki rakkaat, paitsi ne ihanat jotka tulevat saattamaan mua kentälle. Oon viime päivinä tajunnut, miten hyvin mulla oikeasti on asiat täällä ja miten ihania ihmisiä mulla on mun ympärillä. Oon niin onnekas, että mulla on jotain, mille tuntuu näin vaikealta sanoa hyvästi!

Niini on meillä nyt yötä ja mennään vielä saunaan ja yöuinnille viimeistä kertaa. Aamulla viiden jälkeen starttaa auto lentäkentälle ja huomenna tähän aikaan olenkin jo New Yorkissa! Seuraavan kerran kirjoittelen jostain muualta kuin Suomesta, hui! Heippa, nähdään vuoden päästä! <3

Love, Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti