keskiviikko 21. elokuuta 2013

You only live once, but you get to serve twice

DSCN2648 DSCN2654 DSCN2652 DSCN2655 IMG_6669 DSCN2647 Meillä oli eilen ja tänään kauden ensimmäiset tennispelit. Eilinen peli hävittiin, mutta tänään onneksi voitettiin tiukan taistelun jälkeen. Edellisenä iltana ennen ensimmäistä peliä pidettiin tyttöjenilta juoruillen ja syöden. Oli kiva tutustua tyttöihin vielä paremmin ja oon niin iloinen, että oon tutustunut näihin ihaniin tyttöihin ja ettei sitten ensimmäisenä koulupäivänä tarvitse olla ihan yksin haha. 

Tytöt on halunneet, että opetan niille suomea ja kun treeneissä tai pelin jälkeen huudetaan joukkuehuuto vai mikä onkaan, huudetaan se suomeksi haha. Aina kun joku esimerkiksi naapuri kysyy multa mistä oon ja vastaan, että oon Suomesta, aina tulee vastaukseksi sama "Oh that is so cool!" sellasella äänensävyllä, että niillä ei oo hajuukaan missä Suomi on tai mikä se on. Joskus kuitenkin ne tietää, että siellä on kylmä ja ihmettelee miten selviän täällä kuumuudessa :D

Pitäisi vielä käydä ostamassa vähän kouluvaatteita, vaikka oonkin jo ihan hyvin täällä shoppaillut :D Pitää miettiä aina ostaessani vaatetta saanko pitää sitä, koska koulussa on aika tiukat vaatesäännöt, esimerkiksi olkapäät pitää olla peitettyinä eli ei toppeja ja sortsien ja hameiden pitää olla polviin asti... Perjantaina mennään katsomaan kauden ensimmäistä football-peliä ja maanantaina alkaa jo koulu!

Love, Heta

2 kommenttia: