maanantai 24. maaliskuuta 2014

Morp - Born to be Wild

IMG_1931Meillä oli viikonloppuna Morp-tanssit, jotka on nimensäkin mukaan Prom toistepäin, eli poikien sijaan tytöt pyytää ja promin iltamekkojen sijaan pukeudutaan jotenkin hullusti ja tyhmästi. Tänä vuonna teema oli "born to be wild" ja oli mielenkiintoista nähdä minkälaisia asuja eri ryhmät oli keksinyt. 
Meidän ryhmä oli aika iso ja oli tosi hauska tutustua kaikkiin uusiin ihmisiin, jotka melkein kaikki meidän ryhmässä olikin urheilijoita. Mentiin illalliselle Texas Roadhouseen, joka on varmaankin yksi mun lempiravintoloista täällä. Sieltä sitten ajeltiin itse tansseihin koululle ensimmäisten joukossa. Meidän high school-tansseissa meni vähän villeiksi; esimerkiksi yhdessä vaiheessa kaikki muodostivat ringin jonka keskelle tuotiin tuoli ja sitten tytöt siinä "twerked" haha. DJ joutui sitten laittamaan hitaita biisejä sekä esimerkiksi jotain tyyliin polkkaa, että "rauhotuttaisiin", se oli huvittavaa.  Tanssejen jälkeen mentiin meidän ryhmän kanssa hottubbing. Yhdellä tytöllä on erillinen talo, jossa on uima-altaat ja porealtaat, joten vietettiin siellä loppuilta/yö hyvän seuran ja musiikin kanssa. Oli ihan älyttömän hauska ilta taas! 
Nyt makaan kuumeessa sängyssä ja toivon että paranen mahdollisimman pian, sillä mulla olisi tällä viikolla kahdet kisat ja spring break alkaa myös torstaina! Kävin myös viime viikon puolella lääkärillä näyttämässä mun polvia ja sain polvikipsin tai sellaisen ja alan käymään fysioterapeutilla sun muuta. Nyt jatkan lepäämistä :)
morp moorp morp1 Love, Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti