lauantai 15. maaliskuuta 2014

A Walk to Remember

IMG_1781 IMG_1775 IMG_1772 IMG_1774 IMG_1780 IMG_1773
Mentiin eilen treenejen jälkeen Brinleyn kanssa palauttavalle kävelylenkille ylös vuoria. En saa tarpeekseni noista vuorista, ne on niin upeita ja varsinkin kun mennään yöllä ajelemaan sinne ylös, niin upea näky! Mulla on ollut tosi kipeenä varsinkin mun oikea polvi, jonka takia mulla on tuo upea polvikipsi mikä se nyt on suomeksi mun jalassa. Eilen huomasin ton kävelyn jälkeen, että mun polvi oli ihan turvonnut ja kuuma hui pidän nyt vähän taukoa treenauksesta tai ainakin yritän. Olin sinäänsä onnellinen ettei tarvinnut tehdä eilistä treeniä, koska moni meiän joukkueesta oksensi ja pyörtyi sen jälkeen... Meillä oli torstaina ekat kisat ja sain ennätyksen molemmilla 100m ja 400m ja olin top neljän nopeimman joukossa eli pääsen ykkösviestijoukkueisiin, josta oon tosi innoissani! 

Tänään olin kattomassa Mccallin ja Kaiseyn kanssa hänen poikaystävän rugbypeliä. Se oli mun ensimmäinen rugby-peli missä oon ollut ja oli kyllä ihan hauskaa! Siellä oli myös paljon tuttuja, joka oli tosi kiva :) Kaikkea kivaa taas tulossa, päällimmäisenä ensi viikonloppuna morp-tanssit! Ensi viikolla muistan ainakin olevan myös kahdet kisat, seniorweek, seniorbreakfast ja pari koetta. Hyvää viikonloppua! :)

Love, Heta

4 kommenttia:

 1. Paljon sun 100m ja 400m ajat oli? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 13.85 ja 69.2 joihin oon tosi tyytyväinen siihen nähen, että mulla on noi polvet ja juoksin ne särkylääkkeen voimalla haha :)

   Poista
 2. Tosi hienoja maisemia!!!

  VastaaPoista