lauantai 8. helmikuuta 2014

Icecastles

IMG_1745 IMG_1744 IMG_1767 IMG_1736 IMG_1740 Oltiin tänään momin ja dadin kanssa kattomassa sellaista jäälinnaa. Oli ihan älyttömän kaunista ja siellä oli myös jääliukumäki ja disneyprinsessoja. Laskettiin dadin kanssa sitä liukumäkeä alas ja meidän peput ja polvet oli ihan märkiä sen jälkeen ja kaikki yhdessä valitettiin autossa miten epämukavaa oli istua haha. 

Siitä onkin jo muutama viikko, kun viimeksi kirjoitin. Oon ehtinyt muun muassa käydä keilaamassa, ulkona syömässä useaan otteeseen, vietttänyt muutaman illan kirkossa eri tapahtumissa, pelannut koripalloa, katsonut superbowlia (=syönyt ihan liikaa), käynyt tansseissa/bileissä, käynyt korispelissä, ollut treeneissä joka päivä, tehnyt kouluprojekteja, siivoillut, avannut ihania synttäripaketteja suomesta, katsonut elokuvia ja olympialaisia, sekä muuten vain viettänyt aikaa perheen ja kavereiden kanssa. 

IMG_1768 IMG_1766 IMG_1763
IMG_1762 IMG_1743 IMG_1752 IMG_1756 IMG_1759
Tämä toinen ja viimeinen semester eli jakso on paljon kivempi ja oon saanut tutustua moniin uusiin ihmisiin! Tähän asti mulla on ollut toki kivaa, mutta on ollut kuitenkin ikävä Suomea ja oon innoissani odottanut sitä, kun saan nähdä mun perheen ja ystävät siellä Helsingin lentokentällä sekä saada takaisin sen vapauden yms. Nyt mun fiilikset on täysin erilaiset ja haluaisin vaan pysäyttää ajan, jotta saisin tutustua näihin ihmisiin vielä paremmin sekä viettää aikaa mun kavereiden ja perheen kanssa. Voin ensimmäistä kertaa sanoa, että oon ihan aidosti onnellinen, enkä halua lähteä!  

IMG_1769
Mulle sanottiin aina, että helmikuun paikkeilla menee kaikki paremmin ja ajattelin vain, että sinne on pitkä aika. Nyt helmikuun tultua asiat on tuhat kertaa paremmin, mulla ei ole melkeimpä yhtään ikävä Suomea ja Utahista on tullut mun koti. Kauhistun aina, kun kaverit puhuu kesälomasuunnitelmista, kun tiedän, etten tule olemaan täällä. Mun kaverit on jo kyllä yrittänyt suostutella mulle, että siirtäisin mun lentoja kuukaudella eteenpäin, jotta saisin viettää täällä kesän. :D Mulla on nyt reilu 6 kuukautta takana ja alle 4 kuukautta jäljellä ja tiedän, että tämä aika tulee menemään ihan älyttömän nopeasti. Nyt pitää vain nauttia täysillä tästä ajasta mikä on jäljellä! 

Te, joilla on wanhojen tanssit siellä Suomessa ensi viikolla, pitäkää super hauskaa !! Mä katson nyt suomi-usa lätkäpeliä (cmon Suomi!!) ja kohta lähden Kyran kanssa elokuviin :) Hyvää viikonloppua!

Love, Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti