sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Lately

- -2
Sunnuntain tylsyyden vuoksi päätin tulla laittamaan tänne muutamat kuvat viime ajoilta. Ylävasen kuva on Superbowl-juhlista viime sunnuntaina, jossa tuli taas todettua, että kaikkiin amerikkalaisiin juhliin kuuluu ihan älyttömästi ruokaa haha. Me kaikki kannustettiin Denver Broncoseja, jotka ei pelannut kovin hyvin. Onneksi sentään mainokset ja Bruno Marsin esitys puoliajalla oli tosi hyvät! Yläoikeassa kuvassa on osa lahjoja mitä sain Suomesta. Mulla on oikeasti enemmän suomalaista purkkaa, suklaata ja karkkia kuin mitä mulla ikinä oli Suomessa asuessani. 

Alavasemmassa kuvassa on Jenn ja Kenny kun vietettiin perjantai-iltaa Emilyn luona. Alaoikea kuva on viime perjantain "stompista" koululla. Se oli vähän niin kuin prom tai sellaset tanssiaiset, mutta ilman deittiä eli kaikki meni vaan kavereiden kanssa. Oli ihan älyttömän hauska ilta kaikkien kavereiden kanssa tanssiessa taas! Ihmiset täällä ihmettelee aina ihan järkyttyneinä, että meillä Suomessa ei koulu järjestä tansseja. Niitä mulla tulee varmaan eniten ikävä High Schoolista sen high school spiritin lisäksi. Suomessa ei ikinä toimisi "perjantai illan bileet koululla" haha. Spirit weekin vuoksi silloin perjantaina oli myös Ragnarok-assembly, jossa luokka-asteet kisaili vastakkain erinäkösissä kilpailuissa. Kaikki kannusti omaa luokka-astettaan ihan täysillä ja oli niin hauskaa! 

Ollaan Kelsien ja Kyran kanssa ihan koukuttuneita Costa Vidaan... Se on sellainen meksikolainen paikka, josta saa burritoja, tacosalaatteja, enchiladoja ja sellaista. Aina kun mennään yhdessä lounaalle, joku aina ehdottaa Costa Vidaa ja sinne me aina päädytään haha. Niin kuin kirjoitinkin eilen, oltiin Kyran kanssa elokuvissa katsomassa Saratov Approach. Se on tositarina, joka kertoo kahdesta lähetystyömatkalaisesta, jotka kidnapataan Saratovissa ja elokuva kertoo heidän selviytymistarinansa. Suosittelen kovasti, jos jotenkin pääsette sen katsomaan! Nyt illalliselle, adios!

Love, Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti