torstai 31. lokakuuta 2013

Haunted house

IMG_1513 IMG_1515 IMG_1520

Happy halloween! Täällä on kaikki talot, koulut ja kaupat täynnä kummituksia ja muita halloweenkoristeita. Eilen oltiin Jenniferin ja Kelsien kanssa kummitustalossa, ja se oli varmasti elämäni pelottavin 40 minuuttinen ikinä! 

En ajatellut, että siellä olisi niin pelottavaa, mutta ihmiset oikeasti itki siellä. Se oli siis sellanen tosi iso talo, jossa käveltiin sellasia käytäviä pitkin. Siellä oli metsiä, leikkuuhuoneita, sokkeloita, olohuoneita täynnä verta, kapeita käytäviä, pilkkopimeitä aukioita, mielisairaaloita.... Seinistä tuli kaikenlaisia ääniä ja otuksia, ja näyttelijöitä oli joka nurkan takana pelottelemassa, jahtaamassa ja yrittämässä tappaa ja kiduttaa sua haha.

Ne näyttelijät oli tosi aidon näkösia ja ne tuli oikeesti tosi lähelle, ja vaikka siinä kuinka yritti ajatella, että "nää on vaan näyttelijöitä!" , niin se ei onnistunut siinä vaiheessa, kun joku riivattu nainen hengittää sun naamaan neulan kanssa ja sydän vaan hakkaa haha. Yhessä vaiheessa esimerkiksi joku hullu demoninainen hyppäsi peilistä meidän päälle ja jahtas meitä sellaseen hissiin tai sellaseen ja lukitsi meidät sinne. Yritettiin päästä sieltä pois, mutta yhtäkkiä siellä meidän kanssa oli joku sellanen murhaajamies joka kokoajan lähesty meitä ja sanoi, että ei päästä sieltä pois. Kiljuttiin ihan hulluna ja sitten valot sammui ja olin oikeasti peloissani :D Sitten kun valot tuli päälle, se murhaajamies oli ihan mun naamassa kiinni ja hengitti mun naamaan! 

Lopussa meidät laitettiin yksitellen sellasiin ruumisarkkuihin ja vähän ajan päästä se arkku tavallaan tippui ulos. Ehdin jo hengähtää, että huh mä selvisin, mutta ei, kun sellanen moottorisahamurhaaja lähti juoksemaan mun perään. Oli niin hauskaa ja naurettiin sen jälkeen ihan hulluna kaikille meidän reaktioille. Mentiin sen jälkeen kaakaolle ja katsomaan meidän koulun lätkäjoukkueen peliä. Oli niin kiva katsoa jääkiekkoa pitkästä aikaa; tuli niin kotoisa olo!! 

Tänään alkoi pitkä viikonloppu, koska meillä loppui tänään ensimmäinen jakso (eli 1/4 vuodesta mennyt!!) niin huomenna ei oo koulua. Illalla on halloweenkemut mun kaverilla ja katotaan myös kauhuleffoja yöllä koska kuitenkin halloween! Nyt syömään ja valmistautumaan :)

Love, Heta

2 kommenttia:

  1. missä haunted housessa olit? Ite olin Asylum 49'issä eilen ja pari viikkoo sitten Fear Factoryssä ja haluaisin kyl käydä muissakin mut ku sisäänpääsy ei oo mitään halvinta haha :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Castle of chaos! Se oli tosi hyvä tai noi mun kaverit oli käyny just Nightmare on 13th ja ne sano et toi oli paras toi mis oltii eilen! Oliks Fear Factory pelottava, haluisin käydä siellä kans?:D

      Poista