sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Halloween dance

IMG_1507 IMG_1504 IMG_1503 IMG_1511
Matt ei oikeesti näytä tolta, vaan se oli dare, että laitetaan sille noi eyelinerit yms haha
Meillä oli viime iltana halloween-tanssit ja oli niin hauskaa! Noi tanssit on vaan ihan parhaita, kun siellä tapaa kaikki kaverit ja vaan tanssitaan ihan hulluna. Tansseihin kuuluu aina "päivätreffit", illallinen, itse tanssi, ja sitten esim leffa sen tanssin jälkeen. 

Meidän päivätreffeillä mentiin katsomaan fudispeliä ja sen jälkeen meillä oli illanistujaiset tai semmoset. Illallinen syötiin tällä kertaa Lexin luona. Tanssejen dj ei ollut yhtä hyvä kuin homecomingissa, mutta meillä oli silti tosi hauskaa! Meidän koulun dramadepartment oli tehnyt koululle oman haunted hausen illaksi (joka oli oikeesti pelottava!), joka oli musta aika siistiä! Ihmiset näkee ihan älyttömän paljon vaivaa tanssejen eteen. Nähtiin niin makeita asuja, esimeriksi prinssejä ja prinsessoja, vankikarkureita ja poliiseja, zombeja, fudispelaajia ja cheerleadereita (tytöt futareita ja pojat cheerleadereita), maalaisjuntteja, nörttejä, mummoja ja pappoja, disney-hahmoja, julkkiksia ymsyms. Meidän ryhmä oli kissoja sekä yksi vanha mummo haha. Tanssejen jälkeen mentiin vielä katsomaan kauhuleffaa Brittanyn elokuvateatteriin. 

Meillä oli tiistaina tenniskauden lopetus tilaisuus. Ilta oli tunteellinen ja kaikilla tytöillä valui kyyneleet pitkin poskia. Nää pari kuukautta ollaan oltu niin tiiviisti yhessä ja nyt se on ohi! Puoli tusinaa meidän joukkueesta on myös eri koulussa, niin nähään heitä paljon harvemmin. Kaikki tytöt pidettiin puheet, ja sen takia tää tilaisuus kestikin sen reilu kolme tuntia... :D Pääsin sitä seuraavana päivänä onneksi kouluun, kun olin maanantain ja tiistain makoillut sängyn pohjalla kuumeessa. Tavallaan oli ihan kiva, kun sai kunnolla rentoutua!


Täällä on ollut viime aikoina ihanat säät ja oon lenkkeillyt ulkona vaan shortseissa ja topissa. Ja kohta on marraskuu! Välillä tulee vaan niin sellasia fiiliksiä, että täällä on ihanaa ja rakastan elämää! Perjantain punttisalikurssilla meillä oli amerikkalaista jalkapalloa vaihtelun vuoksi. Meidän tunnilla on siis noin 25 poikaa ja 3 tyttöä... Se oli niin hauskaa, kun saatiin pallo ja lähettiin juoksemaan ja pojat ei uskaltanut taklata meitä, koska 'ollaan tyttöjä', niin saatiin ilmasia touchdowneja. Lähin tosin juoksemaan pallon kanssa väärään suuntaan yhessä vaiheessa, kun mulle ei ollut ihan selvää missä joukkueessa oon hahah :D Mutta pääsin nukkumaan viime yönä joskus kolmen jälkeen ja aamulla oli herätys 8 kirkkoon, joten taidan mennä nyt takaisin nukkumaan... 

Love, Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti