maanantai 23. syyskuuta 2013

Dress-up practice

IMG_7434 IMG_7431 IMG_7437 tennis1 Tänään treeneissä meidän piti pukeutua ja hulluin asu voitti. Meillä oli viime viikolla niin rankka viikko ja huomisesta alkaen taas tärkeitä pelejä tulossa, niin piti vähän rentoutua ja pitää hauskaa. Meillä on ensi viikolla regionals, ja sitä seuraavalla viikolla statechampionchips ja sitten kausi loppuukin jo. Hirveen nopeasti mennyt aika! Lexi antoi meille treenejen jälkeen myös m&m:sejä, koska meillä on joukkueen sääntönä, että jos tekee tiettyjä asioita, joutuu tuomaan koko joukkueelle karkkia seuraavan kerran kun nähdään hehe.

Mun viikonloppu oli ihanan rentouttava, perjantaina olin leffassa ja vaan kävelyllä ulkona, lauantaina kävin lounaalla ja parissa kaupassa ja sunnuntaina kirkon jälkeen pidettiin leffamaraton :) 

Mun homecomingmekko tuli vihdoin ja homecomingviikko onkin jo ensi viikolla! Meillä on sellainen perinne, joka on aika monessa jenkkikoulussa, että senior-tytöt ja junior-tytöt pelaavat vastakkain footballia ja football-joukkueen pojat valmentaa niitä. Musta toi olisi kuulostanut niin hauskalta, mutta me, jotka ollaan varsity-urheilujoukkueessa ei saada osallistua, ettei vaan loukkaannuta ennen kauden tärkeimpiä kisoja :( En ymmärrä tuota, voidaanhan me loukkaantua missä tahansa muuallakin? Oh well :D

Meillä oli midterm perjantaina ja saadaan arvosanat tämän viikon aikana! Nyt pakko mennä tekemään matikanläksyt (niitä tuli taas joku 20 tehtävää + kaksi monistetta...)! Onneksi huomenna on Latestart, niin saa nukkua vähän pidempään :)

Love, Heta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti