sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Back Home

IMG_2408 IMG_2420 IMG_2425 IMG_2437 IMG_2438 IMG_2433 IMG_2428 Nyt oon ollut reilu viikon kotona, vaikka tuntuu etten olisi ikinä edes ollut pois. Oli ehkä mun elämän paras päivä, kun kävelin niiden ovien läpi Helsingin lentokentällä ja näin mun perheen ja 4 hyvää kaveriani. Mun sisko juoksi mun luo ja eihän siinä voinut kyyneliltä välttyä halaessani kaikkia. Tulin kotiin ja mennessäni keittiöön sieltä hyppäsikin muutama kymmen ihminen lahjojen, ilmapallojen ja halien kera. Oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa ja koko viikko on ollut yhtä iloitsemista kaikista ihan pienistä asioista! Oon ollut niin onnellinen ja on niin ihana olla takaisin kotona, sillä koti on kuitenkin aina koti. 
Oon itseasiassa ollut koko viikon töissä valmentamassa lapsia ja siinä ohella oon sitten nähnyt perhettä ja kavereita, juhlinut sekä treenaillut. Viikonloppuna lähdettiin perheen kanssa mökille, josta postauksen kuvat onkin.
Ehkä se vielä joku päivä iskee mulle, etten oikeasti ole palaamassa Utahiin. Toki mulla on ikävä mun kavereita jo nyt, kun nään niiden snapchatit ja viestit. Palaan kuitenkin tapaamaan heitä mahdollisimman pian :)
Nyt on hyvä aika lopettaa tämän blogin kirjoittelu kun vaihtovuoteni on officially over. Nyt vain nautin siitä, että olen takaisin kotona useaa muistoa ja kokemusta rikkaampana. :)

Love, Heta

6 kommenttia:

 1. On ollut ihanaa seurata vaihtovuottasi sun blogin kautta, sun blogi on yks syy minkä takia haluan ehottomasti päästä vaihtoon!<3

  VastaaPoista
 2. Harmillista, olisin mielelläni lukenut jatkossakin blogiasi! :( mutta kiitos tästä vuoden kestävästä luku mukavuudesta ja hyvää kesää! :)

  VastaaPoista
 3. Oli ihana seurata huippua vuottasi tätä kautta! Ihana blogi ja oot itekki mahtava persoona! Hyvää kesää! KIITOS!
  PS: Mulla suunnitelmissa lähteä ens keväänä kesäksi jenkkeihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hyvää kesää sullekin ja ihanaa matkaa !! :)

   Poista