keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

15 days

IMG_0928 IMG_0946 IMG_1001 Käytiin tänään lounaalla Helsingissä veneellä pitkästä aikaa. On niin ihanaa, kun vihdoin on taas lämpimät ilmat! Toisaalta nyt oon viime päivinä voinut hyvällä omatunnolla katsoa Gossipgirliä, johon oon ihan liian koukussa... Utahissa on tällä hetkellä melkein 40 astetta lämmintä (ja kuivaa) ja hostäidin mukaan pitäisi pysyä sellaisena vielä ainakin kuukausi. Saa nähdä miten selviän haha.


Love, Heta

2 kommenttia:

  1. Moi! :) oon miettiny jo pitkään että lähtisin vaihtoon Amerikkaan vuoden päästä, ainoana ongelmanani enää on että minkä järjestön kautta, tai siis explorius vai afs? Onko sulla exploriuksesta mitään huonoa sanottavaa? Luin sen nettisivuilta että kohdeosavaltiota saa toivoa, paitsi Kalifornia ja Florida lisämaksusta (400e). Toteutuuko nää maksuttomat toiveet kuinka hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis mun piti ensin lähteä Kanadaan vaihtoon, mutta sitten tulikin jotain ongelmia enkä päässyt sinne... Mutta se ei kai ollut exploriuksen vika, vaan Kanadan koulut ei halunnut enempää vaihtareita sinne tai jotain. Eli ei mulla oikeestaan oo mitään huonoa sanottavaa exploriuksesta! Ainakin tähän mennessä oon ollu tyytyväinen :) Ja exploriuksessa on paljon hyvää esim. 3 päivää nykissä aluksi ja myös lopuksi Washington DCssä. En toivonut aluetta, koska halusin, että saan kivan perheen ja ajattelin, että ei sillä alueella ole niin väliä. Tiedän kuitenkin vaihtareita jotka on toivonut jotain osavaltiota ja on päässyt sinne :)

      Poista