sunnuntai 4. toukokuuta 2014

SENIOR PROM

IMG_1984 IMG_1990 prom1 IMG_2064 IMG_2004 IMG_2068 IMG_2052 IMG_2042 IMG_1994 IMG_2002 IMG_2056 IMG_2058
Eilen illalla oli kauan odotettu Prom! Ne on viimeiset tanssit ja ne on ne kaikista isoimmat joita odotetaan koko vuosi. Viimeiset kaksi viikkoa kukaan ei oo mistään muusta puhunukkaan koulussa kuin promista: millainen mekko sulla on, miten laitat hiukset, kenen kanssa meet, kuka laittaa sun kynnet, minne meette illalliselle, onko teillä limusiini tai partybus, mitä teette päivätreffeillä ymsyms. Täällä Utahissa tanssit on elämää suurempi asia ja kaikki panostaa niihin ihan älyttömästi ja tansseissa olkin joka ikinen mun kaveri :) 

Prom-viikonloppu alkoi perjantai-iltana meidän 'päivätreffeillä' Spiderman-4d-leffassa, kiinalaisessa illallisella sekä keilaamassa. Lauantaina olin Tanan luona valmistautumassa ja hakemassa kukkakaupasta kukkaa Kyran kanssa ja muuten vain valmistautumassa iltaan. Mentiin aivan ihanaan ravintolaan Rodiziosiin syömään, jonka vuoksi mun piti loppu ilta vetää mahaa sisään aika urakalla tiukan mekon takia haha. Se ravintola oli periaatteessa buffet, mutta sen sijaan, että me mentäisiin hakemaan ruokaa, tarjoilijat tulivat kokoajan tuomaan lisää ruokaa; niin paljon kuin halusimme. Pääasiassa he toivat kaikenlaisia erilaisia lihoja mitä voi ikinä kuvitella: erilaisia pihvejä, kalkkunoita, kaloja yms. Oli myös ihana salaattibaari, jälkiruokia ja ton paikan kuuluisaa ananasta. 

Kahdeksalta ajettiin uskomattomaan saliin kaupungissa, jossa tanssit järjestettiin. Siellä tanssittiin ihan hullusti yöhön asti, jolloin tuli viimeiset kaksi biisiä. Turn Down For What-biisin soidessa kaikki hyppivät yhdessä ylös alas, lauloivat mukana ja menettivät äänet. Se fiilis oli ihan uskomaton ja sen jälkeen viimeisen hitaan kappaleen ja senioreiden jätti ryhmähalin jälkeen ei ollut naamaa jolla ei ollut hymy kasvoilla. Oli ihan uskomaton ilta taas ja nämä on niitä hetkiä ja muistoja joita varmasti muistelen koko elämäni. 

Love, Heta

2 kommenttia: